Tirol 2019

Tiroler Hochtal Wildschönau is één van de mooiste dalen van Oostenrijk, een waar paradijs voor de natuurliefhebber. Gastvrijheid is niet alleen een woord. “Griaß di” (“gegroet”) wordt overal gezegd en “hock di her” (“kom erbij”)… is een uitnodiging aan iedereen. De regio heeft een bijzondere aantrekkingskracht. Met zijn vier kerkdorpjes Niederau, Oberau (Mühltal), Auffach en Thierbach opent zich Wildschönau als een aparte wereld. 260 Gecultiveerde boerderijen, 46 almen, glooiende bergen, heerlijke weiden en fantastische uitzichten bepalen het beeld van dit romantische hoogdal. Muziek is voor de Wildschönauer een belangrijk onderdeel van zijn sociale leven. Daarom bezit dit dal 4 muziekkapellen en vele muzikanten.

Bekijk deze reis

Zwarte Woud 2019

De meisjes in klederdracht, de bollenhoed, de huizen in typische stijl, de kirschtaart, de ham en de koekoeksklokken, over de hele wereld wordt het Zwarte Woud gezien als een plek waar je kunt genieten van de geneugten des levens. De vakantieregio Kinzigtal is idyllisch als in een prentenboek. Uitgestrekte weiden, fruitbomen, weilanden en landbouwgrond. De Kinzig-vallei en de meer dan 25 zijvalleien imponeren met een zeer gevarieerd natuurlijk en cultureel landschap op slechts enkele kilometers. Je wordt betoverd door romantische vakwerkstadjes, statige boerderijen en kleine boerendorpjes.

Bekijk deze reis

Meerdaagse groepsreizen

Met uw groep samen op reis in de touringcar. Laat u comfortabel naar uw vakantiebestemming brengen. Gezelligheid, samenhorigheid staan voorop. Kijk voor meer informatie in onze folder.

Bekijk deze reis