Individuele busreizen en dagtochten

Gezellige geheel verzorgde individuele busreizen in binnen- en/of buitenland.

Wij stellen een aantal geheel verzorgde busreizen voor u samen. Jaarlijks hebben we een nieuw programma, met wisselende excursies. Een aantal keer per jaar stellen wij voor u een dagtocht samen, waarop u zich individueel kunt inschrijven. Wij zorgen dat u een leuk dagje uit heeft met de touringcar. Ontspanning, beleven en genieten, cultuur en gezelligheid staan hierbij voorop. Omdat de medereisgenoten uit dezelfde regio komen, zult u merken dat er zich een gemoedelijke groep vormt en dat u snel onderling aansluiting vindt.

Meer informatie

Busreizen en dagtochten voor groepen

Gezellige (meerdaagse) busreizen, fietsvakanties en dagtochten samengesteld naar uw wensen, met vertrek vanuit Meierijstad e.o. of uw eigen regio.

MEERDAAGSE GROEPSREIZEN
Wilt u met uw groep/vereniging/club een geheel verzorgde meerdaagse busreis in binnen- en/of buitenland organiseren?
Wij stellen aan de hand van uw wensen een volledig verzorgde reis voor u samen.
Onze individuele reizen kunnen wij ook voor uw groep verzorgen.

FIETSVAKANTIES
Op zoek naar fietsvakanties in binnen- en/of buitenland?
Wij bieden u een uitgebreid programma aan met de bus, voor zowel de ontspannen als sportieve en zelfs professionele fietsers.
Er zijn diverse mogelijkheden om met uw groep een leuk dagje uit of een reis te maken.
Dankzij onze professionele fietsaanhanger kan uw eigen fiets gewoon mee!
Kijk voor meer informatie op: www.vanderwougroep.nl/fietsbusvakanties/

GROEPSDAGTOCHTEN
Onze groepsdagtochten bezorgen u een leuke dag of middag uit. Jaarlijks stellen wij een aantal tochten voor u samen, welke worden gebundeld in onze ‘dagtochtengids’.
U kunt uiteraard ook een programma op maat laten samenstellen door ons, perfect afgestemd op uw wensen. De dagtochtengids is op aanvraag beschikbaar.
Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Meer informatie

Busvervoer op maat en Events

Met een modern en gevarieerd wagenpark bestaande uit Luxe VIP minibussen met 16 en 23 zitplaatsen tot en met luxe dubbeldekkers met 90 zitplaatsen. Voor iedere doelgroep van klein tot groot hebben wij een passende oplossing. Groepsvervoer – schoolvervoer – touringcars met (fiets-)aanhanger.

Eventvervoer: via www.samenmetdebus.nl is het heel eenvoudig om één of meerdere zitplaatsen naar evenementen te reserveren.

Meer informatie