Tirol 2020

Tiroler Hochtal Wildschönau is één van de mooiste dalen van Oostenrijk, een waar paradijs voor de natuurliefhebber. Gastvrijheid is niet alleen een woord. “Griaß di” (“gegroet”) wordt overal gezegd en “hock di her” (“kom erbij”)… is een uitnodiging aan iedereen. De regio heeft een bijzondere aantrekkingskracht. Met zijn vier kerkdorpjes Niederau, Oberau (Mühltal), Auffach en Thierbach opent zich Wildschönau als een aparte wereld. 260 Gecultiveerde boerderijen, 46 almen, glooiende bergen, heerlijke weiden en fantastische uitzichten bepalen het beeld van dit romantische hoogdal. Muziek is voor de Wildschönauer een belangrijk onderdeel van zijn sociale leven. Daarom bezit dit dal 4 muziekkapellen en vele muzikanten.

Bekijk deze reis

Moezel 2020

Er zijn vele manieren om het bijzondere van de Midden-Moezel te ontdekken: vanaf het water, in het museum of tijdens het slenteren door mooie oude stadscentra. Het wijnbouwgebied Moezel geldt als de oudste wijnstreek van Duitsland. Steile wijngaarden bepalen het gezicht van een uniek rivierlandschap met schilderachtige wijndorpjes, stadjes met versierde vakwerkhuizen en middeleeuwse burchten. Door de beschutte ligging van het Moezeldal hoort het gebied tot de warmste klimaatzones van Duitsland. Aan de Midden-Moezel, waarin Zeltingen-Rachtig is gelegen, staan de meeste wijnstokken aangeplant op de mooist gelegen oeverhellingen.

Bekijk deze reis

Meerdaagse groepsreizen

Met uw groep samen op reis in de touringcar. Laat u comfortabel naar uw vakantiebestemming brengen. Gezelligheid, samenhorigheid staan voorop. Kijk voor meer informatie in onze folder.

Bekijk deze reis