Welkom op de site van Bos Coach Travel

Geen busreizen en groepsreizen in 2021

Ons bedrijf is ontstaan door ons enthousiasme voor het reizen. Niets is leuker dan de reiziger een leuke dag of vakantie te bezorgen. Een hobby is leuk, maar het is nog leuker als je er je beroep van kunt maken.

Al ruim 30 jaar rijd ik over de Europese wegen, en al een aantal jaren ben ik weer terug op 'het oude nest' van Van Hoof Reizen.
Hier heb ik in het verleden parttime gewerkt als chauffeur.

Mijn vader Herman (zie foto) heeft bijna 40 jaar bij Van Hoof Reizen gewerkt als chauffeur/monteur. Men zegt dan ook wel:
De appel valt niet ver van de boom...

Ik heb gemerkt dat er veel reizigers erg enthousiast reageren op mijn manier van werken. Mede daarom hebben we een aantal jaren geleden de stap genomen om meerdaagse reizen aan te gaan bieden. Dit doen wij vanuit ons volledig zelfstandig eigen bedrijf: Bos Coach Travel.
De volledig verzorgde reizen bestaan uit een aanbod van een totaalpakket: busvervoer, hotel, excursies, rondleidingen enz.
U hoeft zelf verder niets meer te regelen!

We verzorgen deze reizen voor groepen, maar u kunt zich ook voor een aantal reizen individueel inschrijven. Kijk daarvoor op onze folder. 

Wilt u met uw familie/vereniging/organisatie/bedrijf een meerdaagse (buitenland) busreis organiseren, neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en u te kunnen ontmoeten op een van onze gezellige busreizen!

Met vriendelijke groeten,

Hein Bos, uw chauffeur/reisleider
Miranda Bos